Pedigree / Sukutaulu  Sinuhe is now retired from breeding

 

Pra neg.

Our Sinuhe is not only handsome, he also has the sweetest temperament a boy can have <3  He is import from USA and his breeder is Mrs Melissa Scott. / Sinuhe on komea ja ihanan luonteen omaava kollipoikamme. Simppa muutti Suomeen USAsta ja hänen kasvattajansa on Mrs Melissa Scott.

Sinuhe is pure bred CFA siamese. He has done well also in FIFe catshows: Simppa has the highest FIFe-title Supreme Champion and also DVM -title. Cat gains DVM title (distinguished variety merit) after having at least 10 best of variety wins during at least two years. / Sinuhe on CFA rekisteröity puhdas siamilainen. Silti Simppa on pärjännyt hienosti myös FIFe näyttelyissä: Simpalla on korkein FIFe-titteli Supreme Champion ja sen lisäksi on myös DVM-titteli. Kissa saa DVM eli distinguished variety merit -tittelin, kun värin paras voittoja on vähintään 10CFA Ch, FIFe SC Pharoahsgems Sinuhe of Kelmikerhon, DVM photo Tessa määrätyn ajanjakson sisällä.

We have visited Finnish cfa-show too, so Sinuhe has also CFA title Champion. / Olemme vierailleet myös suomalaisessa CFA näyttelyssä, joten Simpalla on myös CFA titteli Champion.

SIAM3

CFA Ch, FIFE SC Pharoahsgems Sinuhe of Kelmikerhon, DVM photo Tessa